MŰSORVÁLTOZÁS, OPERABARÁT BÉRLET VÁLTOZÁSOK!

TÁJÉKOZTATÁS


Tisztelt Tagjaink!

 

MŰSORVÁLTOZÁS!

 

Magyarország Kormányának az ukrajnai háborús helyzettel összefüggő, átfogó gazdasági intézkedései nyomán a fenntartó minisztérium a Magyar Állami Operaházat 600 millió forintos elvonásról értesítette. A korábbi és a várható további megtakarítási intézkedések nyomán az OPERA a 2022-es évre összességében bő 1 milliárd, a 2023-as évre egyelőre 500 millió forint nagyságrendű elvonással számol. Mindezeken felül dalszínházunkra az utóbbi időszakban további rendkívüli terhet rótt a közüzemi költségek növekedése, valamint a valutaárfolyam-mozgásoknak való kiszolgáltatottság.
 
Az említett okokból a Magyar Állami Operaház 2022/2023-as évadtervében az alábbi módosításokra kényszerül:

Az Eiffel Műhelyház Bánffy Miklós termébe meghirdetett felnőtt előadások elmaradnak. (A törlés nem érinti a gyermekprogramok közül a KisHattyúk tava és a János vitézke c. előadásokat, valamint a Makrancos királylány és a KisCsipke című produkciók bemutatóját, amelyek mindegyike a Bánffy Miklós teremben valósul meg. Ugyancsak megvalósul a (K)Eiffel Jancsi tematikus épülettúra, valamint a Lázár Ervin Program Dido & Aeneas és A csengő c. előadásai.)
 

A fenti közlemény értelmében az Operabarát bérletet és kedvezményt is módosítani kényszerülünk:

  • Három saját szervezésű operaházi előadást választhatnak az Operabarát bérletesek.

  • Az állandó operaházi kedvezmény (20%), illetve a főpróbákra való jegyvásárlási lehetőség változatlanul marad.

  • 1000 Ft-os kedvezményes jegyet válthatnak még az Erkel Színházban megrendezésre kerülő Puccini: Schicchi 2.0 előadásra 2022. december 10. 11:00 órára.

     

    A klubdélutánok és a filmklubok maradnak az Eiffel Műhelyházban!

A további időszakos kedvezményeket a megszokottak szerint küldjük majd.


NYÁRI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODAI SZÜNET


2022.07.12 - 2022.08.21-ig személyes ügyfélszolgálatunk a Szervita téren szünetel, telefonszámaink azonban ekkor is elérhetőek és a tagfelvétel e-mailben folyamatos!

Első személyes ügyfélfogadási nap: 2022.08.22. hétfő 12.00-15.00.

 


 

TAGDÍJ BEFIZETÉSI PÓT HATÁRIDŐ:

 

2022. AUGUSZTUS 12.

KÉRJÜK A BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ PONTOS BETARTÁSÁT!
 
A tagsági díj befizetések rendjében többféle- Önöknek leginkább megfelelő – módozat közül választhatnak, de kérjük, a gyorsabb feldolgozhatóság érdekében, elsősorban a BANKI UTALÁST RÉSZESÍTSÉK ELŐNYBEN!

 

  • ÁTUTALÁS bankszámlaszámunkra

     Bankszámlaszámunk:
     BUDAPESTI OPERABARÁTOK EGYESÜLETE
     10200892-31411035-00000000 K&H Bank

  • KÉSZPÉNZES BEFIZETÉS bármelyik K&H bankfiókban számlaszámunkra

 
Több tag számára is befizethetik egy átutalással vagy csekken a tagdíjat, de kérjük Önöket, hogy bármelyik befizetési módot választják, a tagdíj összegét és a közlemény rovatban minden befizetett tag nevét, pontos lakcímét tüntessék fel, mert ha több tagdíj érkezik be egy név alatt, nem tudjuk a befizetéseket beazonosítani!
A csekk azért üres, hogy a tagdíjon felül tetszőleges mértékű adományt tudjanak utalni az Egyesület számára.
KÉRJÜK, AKI NEM KÍVÁNJA MEGHOSSZABBÍTANI TAGSÁGÁT, IDŐBEN JELEZZE SZÁMUNKRA, HOGY ÚJ TAGOT TUDJUNK FELVENNI MEGÜRESEDETT HELYÉRE! A TAGSÁG SZEMÉLYRE SZÓL, NEM ÁTRUHÁZHATÓ.
 


 

OPERABARÁT SZABAD BÉRLET ÁTVÉTEL ÉS FŐPRÓBA JEGYVÁSÁRLÁS
 

Név bemondásával tudják átvenni a 3 operaházi előadásos Operabarát szabad bérletet és tagkártyájukat 2022. AUGUSZTUS 15-18-ig 10.00-18.00 óráig az EIFFEL MŰHELYHÁZ MOZDONYCSARNOKÁBAN az Operaház munkatársaitól. Ekkor tudják a kedvezményes főpróba jegyeket és minden egyéb előadásra szóló kedvezményes jegyet is megvásárolni.
Tagtársaik számára is átvehetik meghatalmazással és személyi igazolvány felmutatásával a bérletet. A BÉRLETEKET NEM ÁLL MÓDUNKBAN KIPOSTÁZNI!

 

 
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS:

http://eepurl.com/dvmOpv

 

Tisztelt Tagjaink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az Eiffel Műhelyház megközelíthetőségéről:

 

1101 Budapest, Kőbányai út 30.

 

Megközelíthető a 9-es busszal a Deák térről az Eiffel Műhelyház megállóig, s onnan 94 m gyalogosan illetve a 28-as és 28A jelzésű villamossal a Blaha Lujza tér ( Népszínház utcai megállótól vagy a II. János Pál pápa tér metró megállótól az Eiffel Műhelyházig.